Thursday, May 14, 2009

.:aduhai nasib badan:.

aku kan, kdg2 hangin ja ngan sorg mamat ni...tau la dia kat opis antara yg ter senior citixen...tp x semestinya aku yg junior alabamba nie kuli batak kan...

konsep dia kalo nk apa2...main suruh ja...konon dia abis bz la. cthnya kalo nk soh cr kan dia cd installer...siap dtg kat aku tanya tau ke tak...errrr...cam la aku jaga library skolah kan..siap ada listing buku2 apa. p la cari sndr apa dia nk! konon mls nk abiskan masa hanya kerana slongkar semua album2 cd...hek elehhhhh!! ingat aku ni hapa? kalo pandai amik pandai simpan elok2...xkan susah nk cr kan..

yg aku heran kan...gaya dia terlebih ckit la dari leader...ala2 PM gitew...gerobok tu seblah dia ja pun, sanggup mai kat aku soh amikkan dia surat itu ini...pastu dtg lg kat aku soh simpankan...aku nie merangkap admin+kuli batak la bg dia...hehehh lawak pn ada...hai cik mamat, kalo hang brjalan ke gerobok tu baru 2 lngkah..p blk baru 4 langkah...nih hang snggp jln kat aku 8 langkah..p blk dah 16 langkah...blm lg kes ko tekedek2 kat ctu..konon2 kompius..u-turn balik jumpa aku...total semua mau 25-30 langkah..
lawak la hang ni cik mamat oiii...cuma aku x puas ati...apasai kalo nk sesuatu tu nk jgk nyusahkan aku. yg aku hangin, kalo cd tu tarak..bley plak wat muka blur mata dua juling nek ats...konon2 aku la tu yg bg ilang...!!

pg2 suka wat mood aku down!

5 comments:

zura said...

ko cakap kat dia "u r FIRED!".. hehe

sesemutku said...

heheeh..ikan mas boss tu...ngeriiiii

liza said...

ko ada bakat terpendam jd pustakawan kot...ekekek.. teringat lak kat pakcik kambing library psz...

sesemutku said...

hihihi pakcik kambing...btol2 trasa kambing time tu ;-p

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

alah...sebab dia rasa dia tua..so sbb tu la dia suka suki leh suruh u wat macam2...sabor jelah...bagi can jelah kat dia....dia pon dah nak pencen kot? hehehe...