Friday, February 13, 2009

.:Facebook:.

bunyi mcm nk promote lak kan...padahai seantero dunia dah guna...aku ni kira sipi2 ketinggalan la sket...dah ada acc facebook nie...tp kan...eden ni x pandai sgt la nk guna...agaknya terlalu canggih atau aku ni mls nk godek itu ini...kdg2 pening gak tgk dlm tu...terlalu crowded...leh biol skejap. atau munkin facebook ni x sesuai d gunakan time office hour..nk godek tu..godek nie...mkn masa jgk kan...nk view satu per satu lg...huhuhu...dan yg paling penting, aku mesti ada mood...kalo dak...mcm xda prasaan ja masuk.
kebaikan facebook nie bnyk jgk la...leh skodeng kwn2 lama...opismate lama...dan sume yg lama2 la...napa "lama"??? tu maknanya dah berlaku peredaran zaman...dari zaman budak, remaja, belia dan skarang....??? hehehe masih muda lg...wpun dh masuk 3 series...kdg2 aku teruja gak masuk fb..tetiba nmpk kwn2/opismate lama..."ehh.." "wahhh"..."laaa..dia ni ke.." "mak aiiii..." mcm2 reaksi spontan...ekekeke...
tgu lah aku ada personal computer kat umah nti leh gak belek2 lama ckit...kat opis x sesueiii...jgn addicted sudah...mau kena plangkung nti...muakakaka..
hai, liza, aishah, anie, awok, shua dan kwn2 sume...bkk la account fb..leh wat group...dan aku nk lantik zura la jadi dekan..hehehe dia kan rajin =)

3 comments:

Hai said...

wahhh.. facebook pulak dah.. iskk.. aku ni lagi la ain, asek tetinggai kapaii ja.. aku ingat aku kena kawan ngan "mariamah tijo" (rtm) tu la.. <- kes tak ikut perkembangan terkini la nii..

zura mail said...

entah hidop lg ke tak org yg ko sebut tu hai.. ala ain (sbnrnye aku ni sbb dh crash course dgn adik ipar aku) yg penting ko tau bukak inbox, kalo nak tgk kawan ko makin tembun or makin kurus pi tekan nama dia n klik photos.. haaa dah.. tp shocking la jugk facebook ni.. mcm tak caya je kengkawan sumer dah tak babyface lg ..maklumla mak dgn bapak org(mcmlaa aku ni babyface pun..haha)

zura mail said...

but anyway, I do appreciate fb.. cakap omputih daa...