Wednesday, February 25, 2009

.:PC:.

b4 notebook aku ilang...aku dh dok komplen...pc aku teramatttttttttttttttt la slownya...bkn takat slow skali bersin...aku rasa nk up tu pun aku dh leh gih brekfes...singing2..gurindam jiwa skejap..then br la nk blh login to pc. then dpt nb...malang nasibku...ilang la plak...ada pen**ri bertauliah songlap! dgn keadaan opis yg teramat la kemasnya..dan harta pusaka opis ni yg lebih tinggi nilainya dr nb aku...x terusik langsung!!? GOOD JOB! WELL DONE!! SYABAS!!! akibatnya gaji aku kena potong...apa leh buat....nasib :-p pastu mula blk aku stat komplen pc lembab (sbb kena guna pc lama aritu)...aku rasa dh naik muntah aku report direct to BIG BOSS, wat dek ja...last2 nxt week aku kena join 1 projek ne...ekekek d sbbkan boss nk aku siapkan keje2 terbengkalai + siapkn projek tu...dia nk blikan pc baru...yg tak tahan ada statement menghentam jiwa aku..."hopefully keja cepat siap bila dh dpt pc baru.." ;-P aku hanya mampu tersengih mcm kerang busuk...nyesal lak mintak upgrade pc...hehehhe

4 comments:

BZmum said...

takleh bawak blk ke rumah ke nb tu?? apela bos ko nih?? dell skang less than 1.5k dh dpt satu pc baru.. flat screen 17" lg..

aku said...

mmg kena bwk blk...tp masa time tu aku dh 9bln tgu hari..kang terbranak dek kerana nb tu...ekekek...itu la bos aku tu kedek ckit...tah apa dia pk pn xtau...fenin aku.

aku said...

mmg kena bwk blk...tp masa time tu aku dh 9bln tgu hari..kang terbranak dek kerana nb tu...ekekek...itu la bos aku tu kedek ckit...tah apa dia pk pn xtau...fenin aku.

zura mail said...

ko jirus dia dgn air belacan je lenkali.. bia ilang sket sifat aji bakhil dia tuh..